Öppna Förskolan / Babycafét

Öppen förskola måndag-torsdag 9-12, onsdagar även 13-16, Babycafé torsdagar 13-16.

Öppna förskolan och Babycaféet är en verksamhet inom förskoleverksamheten och Rissnekyrkan som handleds av en förskollärare. Öppna förskolan är en mötesplats och ett forum för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter.

Vi erbjuder en träffpunkt i Rissne — ett ställe där både barn och vuxna kan vara tillsammans för att träffa nya och gamla vänner. Här finns möjlighet att leka, måla, busa, pyssla, sjunga, läsa sagor, fika och prata.

Vi kan också erbjuda Småbarnsmusik på onsdagar och Babymusik på torsdagar, som leds av musiker för de föräldrar som vill sjunga lite mer tillsammans med sina barn.

Du får komma och gå som du vill under öppettiderna och det behövs ingen föranmälan. Barnen måste dock vara där i någon vuxens sällskap.

Vi tar en avgift som är 20 kr per familj och gång. I priset ingår enkelt fika och diverse pysselmaterial.

Våra öppettider:

Måndag 9 – 12