Öppna förskolan under Corona-krisen

Sångstund med Öppna förskolan

Onsdag den 22 april klockan 10.00, kommer Lotta Sköld att leda en sångstund på Rissne äng för Öppna förskolans barn och föräldrar. Antalet deltagare måste tyvärr begränsas på grund av reglerna för folksamlingar. Om du vill delta i sångstunden behöver du meddela detta via SMS till Ann Edvinsson, tel. 070 620 7800. Sångstunden inställs om det regnar.

Under Corona-krisen gäller inte nedanstående öppettider.

Öppna förskolan och Babycaféet är en verksamhet inom förskoleverksamheten och Rissnekyrkan som handleds av förskollärare.

Ett ställe där både barn och vuxna kan vara tillsammans för att träffa nya och gamla vänner. Här finns möjlighet att leka, måla, busa, pyssla, sjunga, läsa sagor, fika och prata.

Vi erbjuder Småbarnsmusik på onsdagar och Babymusik på torsdagar för de föräldrar som vill sjunga tillsammans med sina barn.

Du får komma och gå som du vill under öppettiderna och det behövs ingen föranmälan. Barnen måste dock vara i någon vuxens sällskap.

Öppettider:
Måndag 9 – 12
Tisdag 9-12
Onsdag: 9 – 12, 13-16. Kl 10 musikstund.
Torsdag:  9-12
Torsdag 13-16 Babycafé