Öppna förskolan under Corona-krisen

Öppna förskolan och Babycafét är stängda tills vidare.

Webbsångstund med Öppna förskolan

Onsdagar kl 10.00 är det sångstund via Zoom med Lotta och Ann. Kontakta Ann för att anmäla dig och ditt/dina barn och få en länk. Anns e-post: ann@rissnekyrkan.se

Rissnekyrkans Öppna förskola

Öppna förskolan och Babycaféet är en verksamhet inom förskoleverksamheten och Rissnekyrkan som handleds av förskollärare.

Ett ställe där både barn och vuxna kan vara tillsammans för att träffa nya och gamla vänner. Här finns möjlighet att leka, måla, busa, pyssla, sjunga, läsa sagor, fika och prata.

Vi erbjuder Småbarnsmusik på onsdagar och Babymusik på torsdagar för de föräldrar som vill sjunga tillsammans med sina barn.

Du får komma och gå som du vill under öppettiderna och det behövs ingen föranmälan. Barnen måste dock vara i någon vuxens sällskap.

Under Corona-krisen gäller inte nedanstående öppettider.

Öppettider:
Måndag 9 – 12
Tisdag 9-12
Onsdag: 9 – 12, 13-16. Kl 10 musikstund.
Torsdag:  9-12
Torsdag 13-16 Babycafé