Equmenia Rissne

Rissnekyrkans Ungdom har fått förtroendet av Rissnekyrkans församling att ansvara för församlingens barn- och ungdomsarbete. Rissnekyrkans Ungdom är en autonom förening som drivs av ungdomar för ungdomar.

Vi vill vara en plats där barn och ungdomar får växa i sin egen takt. I mötet med Gud, med varandra, och i en kreativ miljö kan vi dela livet och känna engagemang för andra.
Vi erbjuder en drogfri miljö där alla är välkomna.

• Konfirmation / Kristendomsskola – 2 veckor på sommar fyllda med undervisning, lek, gemenskap, andakter och bus. (På Sjövik v. 26 och v. 27)

• Ungoms Rådet har sammanträde regelbundet och uppdatera vår vision och verksamhetsplan. Kontakt Lovisa Sköld lmj.skold@gmail.com

•                       jesus

Tonår                 Fredagar mellan 19.00 och 21:00 i kyrkan, för dig som går i 7:an och uppåt. Vi gör sånt som vi brukar gilla helt enkelt: kollar på film, bakar, dansar, spelar, samtalar, fikar, hänger som sagt 😉 Vi diskuterar tro, livet… ja, allt mellan himmel och jord, i en trygg och avslappnad miljö där alla är välkomna.

Vill du veta mer om vår ungdomsverksamhet är du välkommen att kontakta Expeditionen, 08 733 23 20

Med hjärta för Rissne!