Utifrån råden till Stockholmsregionen från Folkhälsomyndigheten och på Equmeniakyrkans uppmaning, stängs Rissnekyrkan för all verksamhet – inklusive gudstjänster och andakter – och uthyrningar till och med 9 januari 2021. Stängningen gäller även Öppna förskolan, Babycafét, svenskkursen för mammor, kursen i babymassage samt Språkpromenaderna. Enda undantaget är barnkören Sångjuvelerna, som övar kl 18 på tisdagar.

Vi är givetvis mycket ledsna över detta, men hoppas att vi på detta sätt kan vara en pusselbit i det stora arbetet med att begränsa smittspridningen.

Vi fortsätter vara rädda om varandra och vi håller den goda kontakten på de sätt som är möjliga.

En bön att bära med sig:

Sinnesrobönen

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra.

mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Varma hälsningar och Guds frid,

Lotta Heggestad, Kent Millqvist och Anna-Karin Klingsbo

Folkhälsomyndighetens rekommendationer innebär i korthet att man endast skall umgås med dem man bor med och undvika möten, konserter, föreställningar, idrottsaktiviteter mm om man inte är född 2005 eller senare.

Equmeniakyrkans rekommendationer till församlingarna i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län är att inte samla besökare i kyrkan – alltså att ställa in gudstjänster och andra samlingar.

Kategorier: Nyheter