VÄLKOMMEN till ett härligt event med Rissnekyrkan

En av de stora succéerna under senare år i Rissnekyrkan har varit Soppkonserterna. Vi har hunnit med en hel del sådana sedan Rosel Fröjmark tog initiativet och kvaliteten på såväl soppa som framträdanden har varit överväldigande!

VI tänker inte låta Covid19 ta ifrån oss alla goda delar av Soppkonserter utan här kommer den:

NÄRHET & NÄRING
(istället för) SOPPKONSERT

13 juni kl. 1900

Det går till så här:

• hur många portioner,
    • till vilken adress plus telefonnummer
    • ev allergier
    • betalar 150 kr per portion till Rissnekyrkan: Swish 1230009860 eller Bankgiro 124-8806.
    • Antalet portioner är begränsat till 60 så anmäl er i tid.

————————————————————————————–

Det finns två ställen man kan följa sändningen på.

———————————————————————————————–

• När klockan är 19.00 den 13 juni 2020 sätter ni er bekvämt och går in på någon av länkarna ovan där kvällens värdar kommer öppna kvällens program och bjuda på sång och musik från Emma Bensing, Oscar Nilsson, Lovisa Örtengren, Lars Arvidson, Stefan Jämtbäck, Joakim Sandén, Jakob Arvidson, Nils Sköld, Håkan Sandén och Dr Rauks andlige fader Torsten Nilsson. Eventuellt dyker någon annan gäst upp.

Under programmet kommer ni kunna delta på en s.k. live-chat  om ni väljer att se programmet via Rissnekyrkans Facebook kanal (se Länk 1 ovan) Kvällens värdar kommer hjälpa er med att komma i gång och alla hälsningar och glada kommentarer under kvällen kommer bidra till en verklig gemenskap

Ja, som ni ser, inte allt men en del av det goda kan vi få med oss för en härlig kväll tillsammans även på det här sättet.

Och vill Du bara delta under sändningen men inte beställa mat så går det givetvis bra och även då har Du möjlighet att lämna en gåva till Rissnekyrkans verksamhet, så inget väsentligt går förlorat!

VÄLKOMMEN till: Närhet & Näring ett Rissnekyrkan-event att njuta av.

Kategorier: Nyheter